Vi söker en undersköterska till vårt team!

Specialistläkarna i Lund är en privat klinik som bedriver sjukvård på uppdrag av Region Skåne och söker en undersköterska för heltidsanställning. Vi bedriver vård inom urologi, ortopedi, öron-näsa-hals samt endoskopiska undersökningar (koloskopi och gastroskopi). Vi kommer även under hösten att öppna en gynekologisk mottagning. Arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag, där upplärning inom de olika delarna är en självklarhet. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att:

  • assistera läkare vid undersökningar och ingrepp, tex cystoskopi, prostatabiopsier, koloskopi, gastroskopi och mindre operationer.
  • utföra hörselprov
  • ta venösa prover

Vi är en arbetsplats där du blir en i gänget. För oss är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man känner sig sedd. Mår personalen bra, får patienterna det bra per automatik. Vi behöver att den sökande är beredd på att skapa ett välutvecklat teamarbete likaväl som självständigt arbete. Det är viktigt med ett glatt och positivt bemötande både mot patienter och personal. Då vi är en relativt liten enhet så är det viktigt att samarbetet mellan personalen fungerar. Tidigare erfarenhet inom liknande vård är meriterande.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete, vara flexibel, ibland kunna arbeta i högt tempo och tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, men även ha god samarbetsförmåga och kunna arbeta i team. Du skall kunna planera och ha ett engagemang så att du medverkar i verksamhetens fortsatta utveckling. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Tjänsten är förlagd i huvudsak på vår mottagning i Lund, men man kan även schemaläggas på vår systermottagning i Malmö (Specialistläkarna i Malmö, på Adelgatan 11).

Tillträde: så snart som möjligt

Provanställning på 6 månader tillämpas

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Är du intresserad av rollen? Skicka ett mail med ämne "Undersköterska" till kontakt@specialistlakarnalund.se och bifoga ditt CV och personliga brev.