Vi söker logoped till vår mottagning i Lund!

Specialistläkarna i Lund är en privat klinik som bedriver sjukvård på uppdrag av Region Skåne. Vi bedriver vård inom urologi, ortopedi, öron-näsa-hals samt endoskopiska undersökningar (koloskopi och gastroskopi). Under hösten kommer vi att utöka vår ÖNH-mottagning till att inkludera logopedi och därför söker vi en logoped på timanställning!

Som logoped hos oss kommer du att arbeta med att ta emot patienter som har problem med rösten, talsvårigheter, dyslexi samt sväljproblematik. Du kommer att samarbeta med våra ÖNH-doktorer men ha egen mottagning.

Vi vill gärna att du som är logoped arbetar hos oss ca 1 dag i veckan. Möjligheten att ha kvällsmottagning finns.

Vi är en arbetsplats där du blir en i gänget. För oss är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man känner sig sedd. Mår personalen bra, får patienterna det bra per automatik. Det är viktigt med ett glatt och positivt bemötande både mot patienter och personal. Då vi är en relativt liten enhet så är det viktigt att samarbetet mellan personalen fungerar.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete, vara flexibel, ibland kunna arbeta i högt tempo och tycka om att arbeta självständigt. Du skall kunna planera och ha ett engagemang så att du medverkar i verksamhetens fortsatta utveckling. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av rollen? Skicka ett mail med ämne "Logoped" till kontakt@specialistlakarnalund.se och bifoga ditt CV och personliga brev.